Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/ogthostrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/ogthostrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
&Thostrup Indretning | Lille make-over af køkkenet
&Thostrup Indretning | Lille make-over af køkkenet
Indretningskonsulent for private og erhverv i storkøbenhavn
Indretning, hjælp til indretning, indretningskonsulent
15829
single,single-portfolio_page,postid-15829,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Lille make-over af køkkenet

Category
Inspiration, Køkken, Kundeprojekter
About This Project

Kort beskrivelse

 

Køkkenet i lejligheden bærer præg af, at der ikke har været gjort noget længe. Bordpladen er i kanten skaldet meget af, der er ujævnheder i samlingerne, der gør, at der nemt kommer snavs og vand deri, skabslågerne er skæve, stedet beregnet til opvaskemaskinen er meget stor og sjusket udformet, og gulvet er gulligt linoleum, der er ujævn og trænger – som alt andet – til at blive skiftet.

 

Idet det er en midlertidig lejelejlighed, er det ikke en investering at istandsætte udover, at man selvfølgelig får noget pænere at se på. Men de ressourcer, man lægger i, får man ikke retur. Dog kan man med små midler få køkkenet en smule mere pænt.

 

Skabslågerne fik nye greb af sort læder fra Skindhuset. Se hvordan de laves her.

 

Et lavt ældre blandingsbatteri på vasken blev skiftet ud med et nyt højt blandingsbatteri med udtrækstud fra Ikea, så det gav bedre arbejdsforhold for vask af større ting.

 

Den bare væg fik opsat en hylde lavet af hyldeknægte i sort læder og et stykke træ, der var tilovers fra et andet projekt. Rammen i metal og den gennemsigtige potteskjuler er begge fundet hos en kræmmer på Møn.

 

En kobberlampe fundet på loppemarked er ophængt i hjørnet ved vasken for at supplere køkkenets hidsige lysstofrør med et bløder lys.

 

På køkkenbordet tæt ved kogepladen, er der placeret en bakke fra Nur-design med olie, eddike, salt i kar fra Normann Copenhagen købt på tilbud i Bahne, og peber fra Nicolas Vahe. Køkkenredskaberne er sat i krukke fra Le Creuset, de forskellige spækbræt er fra henholdsvis Ikea, Hk Living købt i No217 og marmorflisen fundet til 2 kr. hos en marskandiser. 

 

Frugt og grønt er placeret i skål fra Kähler købt til halv pris i Kop og Kande, og i hjørnet står en Nespresso købt næsten ny på Den Blå Avis.

 

I hjørnet ved højskabet står skraldespanden fa Vipp og  en skammel fra Ikea, så de mindste kan være med til madlavning, og som, når den ikke bruges af de mindste, kan anvendes som afsætningsplads – i dette tilfælde til en grøn plante. Ovenover hænger viskestykker fra Skjalm P op.