Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/ogthostrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/ogthostrup.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
&Thostrup Indretning | Farverige børneskamler
&Thostrup Indretning | Farverige børneskamler
Indretningskonsulent for private og erhverv i storkøbenhavn
Indretning, hjælp til indretning, indretningskonsulent
15784
single,single-portfolio_page,postid-15784,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-5.9,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Farverige børneskamler

Category
DIY projekter, Farver, Møbler
About This Project

Kort beskrivelse

En dag jeg hentede tumlingerne fra børnehaven, stod der indtil flere møbler ude på fortovet, idet der var sket udskiftning af nogle af møblerne. De “gamle” møbler var derfor til fri afbenyttelse.

 

Jeg fik lov til at to med hjem, da jeg gerne ville lave to små skamler til børnenes værelse, så de kunne sidde og hygge sig i børnehøjde.

 

Højden af skamlerne var knap 50 cm, så de skulle skæres af. Det skete med en fuksvans, da min mands kap-geringssav ikke lige var ved hånden. Den syntes nu også lidt for stor til min lille diy-opgave.

 

Trods stor omhu blev benene lidt skæve, men så må møblerne da siges at være personlige, og ungerne er i deres gode ret til at drille med, at “mor ikke kan save lige”.

 

 

Materialer og indkøb

Skammel, sav, blyant, tommestok, maleprøve i ønskede nuance, pensel, groft sandpapir, tape, filt

 

 

Sådan gør du – trin for trin

1. Den ønskede højde på skamlen streges op, og benene skæres til

 

2. Skamlen rengøres og slibes, således at malingen bedre kan fæstne

 

3. Den ønskede højde for kant mellem maling og træ opmåles, og tape påsættes for at skabe en kant – lige eller skrå. For at hindre slip mellem tape og materiale, køres tapekanten over med en fugtig svamp/klud. Derved undgår man at malingen lægger sig ind under tapen, så kanten bliver ujævn.

 

4. Skamlen males 2 gange

 

5. Tape fjernes forsigtigt

 

6. Filten påsættes under benene